Duurzaamheid

Bij Tante Gerritje kaartjes vinden we duurzaamheid belangrijk! Natuurlijk kan drukwerk nooit 100 % duurzaam zijn, maar we streven wel naar zo duurzaam mogelijk. Daarom laat ik de kaartjes afdrukken op gerecycled papier van Nederlandse bodem. Meer lezen over de verschillende papiersoorten? lees hier meer.

Ook de enveloppen die je bij Tante Gerritje kaartjes kunt kopen zijn gemaakt van gerecyclede papiersoorten, zoals kraft- en graspapier.

Kaartjes met foliedruk doe ik hierdoor in principe ook niet. Door het aanbrengen van de folie is het papier namelijk niet meer recyclebaar. Mocht dit echt een grote wens zijn voor jullie trouw- of geboortekaartje, dan kun je dit altijd aangeven. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

-Waarom is duurzaamheid voor Tante Gerritje kaartjes belangrijk?-

We hebben maar één planeet en daar moeten we het mee doen! Zelf probeer ik in mijn dagelijks leven duurzame aanpassingen te doen. Zo gebruik ik bijvoorbeeld zo min mogelijk plastic en staat mijn tuin vol met groene planten en bloemen. Het voelt voor mij als ontwerper goed om een steentje bij te kunnen dragen aan een duurzamere wereld.

Onze producten

Ik maak de illustraties voor mijn kaartjes met veel liefde en aandacht. Mijn inspiratie haal ik overal vandaan, uit de natuur, uit gesprekken, uit een spontane wandeling, iets wat ik meemaak of een vraag van een klant.

Zelf nog een leuke suggestie? Ik hoor het natuurlijk graag!

Al onze producten worden duurzaam gedrukt op gerecycled papier! lees hier meer!

Het aanbod aan kaarten, verzendproducten en stationary is constant in ontwikkeling, dus houd de webshop goed in de gaten. ;)

Onze klanten

Heb je bij mij besteld en mag je reactie geplaatst worden op de website? Stuur mij dan een berichtje via: info@tantegerritjekaartjes.nl of laat een reactie achter via het contact formulier.